Tisztelt Érdeklődők!

Szeretettel várunk mindenkit 2023. november 30-án, csütörtökön reggel 8.30 -ra a Miskolci Galéria Rákóczi-házába (3530 Miskolc, Rákóczi u. 2., bejárat a Széchenyi utca felől)
„FETA” felvételi tájékoztató napunkra.

Három, művészeti képzésben érdekelt intézmény mutatkozik be, a budapesti Magyar Képzőművészeti Egyetem, az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetem és a MOME (Moholy Nagy Művészeti Egyetem.)

Program: 

8.30 – 9.30
Dr. Orosz Csaba a Magyar Képzőművészeti Egyetem oktatási rektorhelyettese mutatja be az egyetemen folyó művészeti képzést.
mke.hu

9.40 – 10.40
Dr. habil Lenkey-Tóth Péter DLA, egyetemi docens, szakfelelős, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem, Képzőművészeti és Művészetelméleti Intézetének képviseletében
https://uni-eszterhazy.hu/

Képet kaphattok mindkét egyetem képzési szerkezetéről, a művészeti szakokról és a tanárképzés irányairól is.

10.50 – 11.50

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem képviseletében Pálfalusi Attila, a Média design BA képzésének vezetője tart prezentációt: bemutatja a MOME Média Intézetet, ezen belül – hallgatói munkákon keresztül – a Média design szakot, és válaszol a felvételivel kapcsolatos kérdésekre.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Online Nyílt Napot szervez 2024 február 2-án, ahova minden kedves érdeklődőt várnak az egyetem képzéseinek képviselői!
A Média design BA és MA szak erre az alkalomra nyilvános, online portfolio review-t hirdet. Küldd el Te is a portfóliódat 2024.01.30-ig a mediadesign@g.mome.hu címre és a szak oktatói segítenek a portfóliód fejlesztésében. Az esemény sajátossága, hogy teljes mértékben anonim, így a beküldött anyagok sem tartalmazhatnak azonosításra alkalmas feliratokat, szövegezést.
mome.hu

 

12.00 órától
közvetlenül a felvételi előtt állóknak, tehát a 12. évfolyamos diákoknak lehetősége lesz a célirányosan összeállított mappáikat mindhárom egyetem oktatóival közösen a szakirányú követelmények szempontjaiból végignézni.

Várjuk a 11.és 12. évfolyamos diákokat, a tanárokat és az érdeklődő szülőket is!

A részvételhez nem szükséges regisztráció, de a 10 főnél nagyobb létszámú csoportok bejelentkezését megköszönjük.

További információ Madarász Györgyitől kérhető az alábbi elérhetőségeken: 70/9432919, mgyorgyi@miskolcigaleria.eu