Információk az újranyitásról és a látogatás feltételeiről

 

A Miskolci Galéria és kiállítóhelyei 2021. május 20-tól ismét megnyitják kapuikat a látogatók előtt, ám a még mindig jelenlévő COVID-19 világjárvány okán fenntart bizonyos védelmi intézkedéseket. Ezen intézkedéseket a múzeumi közösség és közönség érdekében tettük meg. 

Felhívjuk a kedves múzeumbarátok figyelmét, hogy a 2021.07.03-án életbe lépő rendelkezések értelmében nem szükséges a védettségi igazolvány és a szájmaszk használata múzeumi kiállítóhelyeink látogatásához.

Bár a járvány harmadik hulláma úgy tűnik véget ért, a vírus még nem tűnt el az életünkből, épp ezért továbbra is ajánljuk a kisebb, zárt tereinkben a szájmaszk viselését.

További információk: https://hermuz.hu/latogatasi-rend/

Nyitva tartási idők:

Rákóczi-ház: 2021. május 20-tól hétfő kivételével minden nap 9-17 óra között

Petró-ház: 2021. június 26-tól vasárnap és hétfő kivételével naponta 9-17 óra között

Feledy-ház: 2021. május 20-tól vasárnap és hétfő kivételével naponta 9-17 óra között

Thália-ház (Színészmúzeum): 2021. május 20-tól hétfő kivételével minden nap 9-17 óra között

A látogatható kiállításokat és azok nyitva tartását a honlap erre vonatkozó részein megtalálják.

 

Csoportos látogatás feltételei: 

A csoportok bejelentkezését – a torlódások elkerülése és a biztonságos létszámkorlát megtartása érdekében – legkésőbb a látogatást megelőző nap 12 óráig az info@miskolcigaleria.eu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámokon tudjuk fogadni: 46/500-680, 70/9432915. 
Speciális kérések esetén ugyanezeken ez elérhetőségeken kereshetnek bennünket.

Az egyéni és a csoportos látogatási feltételek a fokozatos nyitás miatt idővel módosulhatnak, ezért kérjük, hogy minden látogatás előtt térjenek vissza a honlapra és ellenőrizzék a vonatkozó feltételeket!