Komlódi Judit alkotása (Miskolci Garfikai Triennálé 2020)

Komplex művészeti gyermektábor

2020. július 13. — július 17.

8-16 óra között

8-12 éves gyermekek számára

A táborra olyan gyermekek jelentkezését várjuk, akik szeretnek érdekes alkotásokkal megismerkedni, kedvelik a fantáziadús történeteket, szívesen festenek – rajzolnak, örömmel zenélnek, énekelnek és lelkesen izegnek-mozognak.
A Miskolci Galéria kiállítótereiben és belső udvarán közösen játszunk az alkotásokkal: ritmusokkal, mozdulatokkal elevenítjük meg őket, hangokat, zenéket illesztünk hozzájuk, és különleges anyagokkal, technikákkal egyéni vagy csoportos alkotásokat hozunk létre.
A program során a gyermekek egy olyan történet részesei lehetnek, amelyet együtt alakítanak, formálnak az öt nap során, péntek délután pedig meg is elevenítik azt szüleik, nagyszülőik előtt.
Az egyhetes program célja a művészetek iránt kifejezetten nyitott és fogékony gyermekek fantáziájának, kreativitásának és önkifejező képességének komplex módon történő fejlesztése.

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

2020. július 06. (hétfő)

 

 

HELYSZÍN

Miskolci Galéria, Rákóczi u. 2. (Bejárat a Széchenyi sétálóutca felől)

 

 

TÁBORVEZETŐK

Éliás István művészetpedagógus
Zámborszky Eszter mesepedagógus
Szeszák Ádám grafikus

 

 

JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ

06/70 425 42 73

elias@miskolcigaleria.eu

 

A JELENTKEZÉS FELTÉTELE

A szülő a táborozást megelőző négy napon belül kiállított nyilatkozattal igazolja a táborozásban részt vevő gyermek megfelelő egészségi állapotát a táborozás megkezdése előtt. (12/1991. (V. 18.) NM rendelet). A nyilatkozatot a tábor első napján hozzák magukkal a gyerekek.

 

A TÁBOR RÉSZVÉTELI DÍJA

22.000 Ft, amely tartalmazza az étkezést is (tízórai, uzsonna, meleg ebéd). Testvérek esetén kedvezményes ár, két főnek 36.000 Ft.

A tábor min. 20 fővel indul. A jelentkezéseket sorrendben fogadjuk.

 

BEFIZETÉSI HATÁRIDŐ

2020. július 09. (csütörtök)

Befizetés készpénzben a Miskolci Galéria Rákóczi-házában (Miskolc, Rákóczi u. 2.) nyitvatartási időben (lsd. az oldal alján),
vagy átutalással az alábbi számlaszámra: CIB 10700086 – 67733271 – 51100005

 

FIGYELEM!
Intézményünk, az egészségügyi helyzet függvényében fenntartja magának a jogot, hogy az esetleg bekövetkező kedvezőtlen járványügyi változások miatt helyszín vagy programváltozást kezdeményezzen, esetlegesen elálljon a tábor szervezéstől. Utóbbi esetben a befizetett részvételi díjat 5 munkanapon belül visszafizetjük.