K épző-, zene-, és mozgásművészeti alkotótábor

2019. július 8 — 12.

 

K​épző-, zene-, és mozgásművészeti alkotótábor

  1. július 8-12. (8-16 óra között), 8-12 éves gyermekek számára

A táborra olyan gyermekek jelentkezését várjuk, akik szeretnek érdekes alkotásokkal megismerkedni, kedvelik a fantáziadús történeteket, szívesen festenek – rajzolnak, örömmel zenélnek, énekelnek és lelkesen izegnek-mozognak.

A Miskolci Galéria kiállítótereiben és belső udvarán közösen játszunk az alkotásokkal: ritmusokkal, mozdulatokkal elevenítjük meg őket, hangokat, zenéket illesztünk hozzájuk, és különleges anyagokkal, technikákkal egyéni vagy csoportos alkotásokat hozunk létre.

A program során a gyermekek egy olyan történet részesei lehetnek, amelyet együtt alakítanak, formálnak az öt nap során, péntek délután pedig meg is elevenítik azt szüleik, nagyszüleik előtt.

Az egyhetes program célja a művészetek iránt kifejezetten nyitott és fogékony gyermekek fantáziájának, kreativitásának és önkifejező képességének komplex módon történő fejlesztése.

A tábort művészet-, zene- és táncpedagógusok vezetik.

A tábor részvételi díja: 22.000 Ft, amely tartalmazza az étkezést is (tízórai, uzsonna, meleg ebéd). Testvérek esetén kedvezményes ár, két főnek 36.000 Ft.

A tábor min. 20 fővel indul. A jelentkezéseket sorrendben fogadjuk.

A tábor helyszíne a Miskolci Galéria kiállítóterei és udvara (Miskolc, Rákóczi u. 2. Bejárat a Széchenyi sétálóutca felől.)

Jelentkezési határidő: 2019. július 01.

Bővebb információ, jelentkezés: Éliás István 06/70 425 42 73, elias@miskolcigaleria.eu