.

 

2019. július 1 – 13. 
RAJT – Rajztanárok Nyári Tábora

Szakmai tábor a Miskolcon és környékén dolgozó rajztanárok, művésztanárok, művészetpedagógusok és képzőművészek számára. Az idén már kéthetes nyári tábor idejére az Alkotóház műtermeiben, grafikai műhelyeiben és a kertjében történő alkotómunkához modellt, technikai bemutatót és korrektúrát biztosítunk. A vidékről érkezők az Alkotóház vendégszobáiban szállhatnak meg. A programban szabad alkotómunka szerepel minden nap 8-tól 17 óráig. Az utolsó napon, szombat délelőtt kiállításrendezés az elkészült munkákból, délután megnyitó és táborzáró esemény.

A tábor részvételi díja: 12.000 Ft/fő

Jelentkezési határidő: 2019. június 15.

Bővebb információ, jelentkezés: Éliás István, elias@miskolcigaleria.eu, 06/70 425 42 73

 


 

2018. július 9 – 14.
RAJT – Rajztanárok Nyári Tábora

Szakmai tábor a Miskolcon és környékén dolgozó rajztanárok, művésztanárok, művészetpedagógusok és képzőművészek számára.
Az egyhetes nyári tábor ideje alatt az Alkotóház műtermeiben, grafikai műhelyeiben és a kertjében történő alkotómunkához modellt, technikai bemutatót, művészeti előadást, szakmai korrektúrát és zárókiállítást szervezünk. A vidékről érkezők az Alkotóház vendégszobáiban szállhatnak meg.

A programban: szabad alkotómunka minden nap 8-tól 17 óráig, közös vacsora, előadások, filmvetítés, technikai bemutató, műteremlátogatás és igény szerinti korrektúra. Szombat délelőtt kiállításrendezés, délután megnyitó.

A tábor részvételi díja: 10.000 Ft/fő

Kérjük részvételi szándékát június 8-ig jelezze az info@miskolcigaleria.eu címen.

Bővebb információ: Éliás István, elias@miskolcigaleria.eu, 06 70 425 42 73