Tisztelt Kollégák!

A Herman Ottó Múzeum – Miskolci Galéria tisztelettel invitálja Önöket 2020. szeptember 16-án, szerdán délután 3 órára a Miskolci Galéria Petró-házába (Miskolc, Hunyadi u. 12.) a Szalay rajziskola címmel tartandó szakmai továbbképzésre.
Ez alkalommal Sinkó István művésztanár, művészeti író tart vetített előadást arról, hogyan is lehet a rajztanítást Szalay nyomdokain és módszerével közel hozni a gyerekekhez. A program Szalay Lajos állandó kiállításában valósul meg, testközelben az eredeti művekkel.
A kurzus tervezett időtartama 120 perc.
Elsősorban rajztanárokat, művészetpedagógusokat, oktatókat várunk, de minden érdeklődőt is szeretettel fogadunk, amennyiben a férőhely engedi.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, hogy az elvárt min. 1,5 méteres távolság tartható legyen a hallgatóság között.
Az e-mailes és telefonos elérhetőséget az esetleges programváltozás miatti értesítéshez kérjük megadni.
A tér befogadóképessége miatt max. 30 főben limitáljuk a létszámot, így a regisztráció sorrendjében tudjuk biztosítani a férőhelyet.

További információ Madarász Györgyitől kérhető az alábbi elérhetőségeken:
Tel: 70/9432919, 
e-mail: mgyorgyi@miskolcigaleria.eu

A szakmai továbbképzés megrendezését az Nemzeti Kulturális Alap Közgyűjteményi Kollégiuma támogatja.

Tisztelt Érdeklődők!

A Herman Ottó Múzeum – Miskolci Galéria tisztelettel invitálja Önöket 2020. szeptember 16-án, szerdán délután 5 órára a Miskolci Galéria Petró-házába (Miskolc, Hunyadi u. 12.) a 91. Ünnepi Könyvhéthez kapcsolódva a tavasszal megjelent, Sümegi György által szerkesztett, A képíró. Beszélgetések Szalay Lajos festő- és rajzolóművésszel (1942-1992) című interjúkötetet bemutatójára.
A könyv szerkesztőjével, Sümegi Györggyel Kishonthy Zsolt művészettörténész beszélget.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, hogy az elvárt min. 1,5 méteres távolság tartható legyen a hallgatóság között. Az e-mailes és telefonos elérhetőséget az esetleges programváltozás miatti értesítéshez kérjük megadni. A tér befogadóképessége miatt max. 30 főben limitáljuk a létszámot, így a regisztráció sorrendjében tudjuk biztosítani a férőhelyet.

A kötet megjelenését az Nemzeti Kulturális Alap Könyvkiadás Kollégiuma támogatta.

REGISZTRÁCIÓ A PROGRAMOKRA
This form does not exist