XXVIII. Nyári Képzőművészeti Szabadiskola

a HOM – Miskolci Galéria Alkotóházában
(Miskolc, Csabai kapu 22.)

2021. július 26 – augusztus 6.

A pandémiás helyzet ellenére, a lehetőségekhez alkalmazkodva a megszokott formában folytatjuk a Nyári Képzőművészeti Szabadiskolát.

A szakmai program idén is részben általános rajzi, tér- és tárgyábrázolási módszerekkel foglalkozik, részben sokszorosítógrafikai technikákkal ismereti meg az érdeklődőket. 14 éves kortól várjuk a rajzolással, festéssel ismerkedők jelentkezését. Célunk a képi ábrázolás alapjainak bemutatása, a térlátás, színkezelés tudatossá tétele, a rajzi eszköztár bővítése.
A gyakorlottabb, és felsőoktatási intézménybe készülők számára a látvány és a leképezés különféle lehetőségeit járjuk körbe.
A kéthetes tehetséggondozó program folytatására tanév közben is lehetőség van.

A szabadiskolát Ferenczy Zsolt festőművész és Orosz Csaba képzőművész, művészetpedagógus vezetik, mindketten az egri Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Intézetének docensei.

A kéthetes tábor részvételi díja (min. 8 fő esetén) 35.000 Ft, mely alapösszeg tartalmazza a grafikai, festészeti és egyéb szakmai anyagok árát, a modellek honoráriumát és a tanárok tiszteletdíját.

A tábor létszámát, hogy tartani tudjuk a járványhelyzet miatti szigorításokat, idén 15 főben maximáljuk. A jelentkezéseket a befizetett részvételi díj beérkezésével egyidejűleg véglegesítjük.
Amint a fenti létszám betelik, a honlapon és a fb oldalon is azonnal értesítjük az esetleges további érdeklődőket.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2021. július 16., péntek!

Jelentkezni a mellékelt űrlapon lehet, további információ az alábbi elérhetőségeken kérhető:

Miskolci Galéria Rákóczi-ház, Miskolc, Rákóczi u. 2.
Madarász Györgyi: Tel: 46/500-680, 70/943-2919,
e-mail: mgyorgyi@miskolcigaleria.eu
www.miskolcigaleria.eu/alkotohaz

A jelentkezés feltétele a mellékletben található nyilatkozat kitöltése. A szülő a táborozást megelőző négy napon belül kiállított nyilatkozattal igazolja a táborozásban részt vevő gyermek megfelelő egészségi állapotát a táborozás megkezdése előtt. (12/1991. (V. 18.) NM rendelet)
A nyilatkozatot legkésőbb a tábor első napján hozzák magukkal a diákok.

Befizetés
személyesen a Miskolci Galéria Rákóczi-házában (Miskolc, Rákóczi u. 2.) nyitvatartási időben (keddtől vasárnapig 9-17 óráig),
vagy átutalással az alábbi számlaszámra: CIB 10700086 – 67733271 – 51100005

FIGYELEM!
Intézményünk, az egészségügyi helyzet függvényében fenntartja magának a jogot, hogy az esetleg bekövetkező kedvezőtlen járványügyi változások miatt helyszín vagy programváltozást kezdeményezzen, esetlegesen elálljon a tábor szervezéstől. Utóbbi esetben a befizetett részvételi díjat 5 munkanapon belül visszafizetjük.

 

“szülői nyilatkozat-2021.docx” letöltése szuloi-nyilatkozat-2021.docx – Letöltve 205 alkalommal – 14 KB

This form does not exist